hoe om te gaan met rose gouden replica horloges vervagen

Rose goud is een gouden en koperlegering, als gevolg van de samenstelling van koper, zodat de kleur lijkt op een van de roze kleur van de zogenaamde gouden roos. Vanwege de heldere kleuren en zeer geschikt voor decoratie.

1. Fine Chemicals veranderen van kleur van goud, zodat de netto-job voordat je de fake rolex gouden sieraden te verwijderen.

2. directe en parfum te vermijden, haargel en andere contactmaterialen zijn zeer vluchtig en gemakkelijk tot goud vervagen.

3. zwemmen om goud te verwijderen om de zee of het rolex replica water niet aan te raken, chemische veranderingen aan het oppervlak.

4. In bewaring fluwelen zakken en dan in juwelendoos om schade aan wederzijdse wrijving te vermijden.

5. Gold is een betrekkelijk zacht, gemakkelijk vervormen, zodat geen kettingen en andere sieraden trekken, om niet te overbelasten.

6. gouden replica horloge bij Mercury een chemische reactie zal hebben, zijn witte vlekken, schoonmaken, barbecue totdat de alcohol lamp voor een tijdje, kunt u de primaire kleuren te herstellen.

7. Na het dragen van goud op het stof vlekken en vlekken en verlies van glans, ditmaal goud tafel geplaatst in neutraal reinigingsmiddel in warm water laten weken en schoon en verwijder het afdrogen.

8 tot en met de glans van goud te beschermen steeg naar te kijken, kun je een dun laagje lak aan te brengen boven.

9. Als het oppervlak van het replica horloges een zwarte, zilverfilm beschikbaar 2 gram zout, zuiveringszout 7 g, 8 g blondeerpoeder, 60 ml water, geformuleerd als "puur goud", goud ornamenten in kom reinigingsmiddel, 2 uur later, goud sieraden, gespoeld met water (bij voorkeur niet hard water), begraven in het hout te drogen en vervolgens afgeveegd met een zachte doek.

10. Stenenset plaats waterijsjes gebruiken of gelijkestokken een katoenen in het toilet water en glycerine gemengd met nat schrobben gem wanneer het frame en vervolgens gepolijst flanel ring. Gebruik geen scherpe voorwerpen op nul.

replica horloge draagt, moet bij schoonmaken met een zachte doek en zelfs beklede kleurloze vernis droog en slijtage na elke 1-2 maanden die 1 keer. Na deze behandeling kan niet alleen de kleur te behouden rose gouden replica horloge, niet dragen, maar kan ook de helderheid buiten in de hete zomer te verhogen kan ook zweet en vocht te voorkomen in de tabel.